Pengurusan Wynn Macau Akan Ambil Potongan Gaji untuk Saham
Toto

Pengurusan Wynn Macau Akan Ambil Potongan Gaji untuk Saham

Macau berada dalam Live Draw Hongkong berubah-ubah dengan penggubal undang-undang menjalankan kajian industri yang paling serius setakat ini. Oleh sebab itu, syarikat terpaksa bertindak terlebih dahulu dan menjangkakan perubahan dalam sgp prize peraturan, mengubah model perniagaan mereka dalam beberapa keadaan, dan menghasilkan mekanisme mengatasi dalam keadaan lain.

Wynn Macau Mencipta Cara Imbuhan Baharu
Daripada mengurangkan kasino satelit kepada memutuskan hubungan dengan pengendali junket, syarikat konsesi Macau berminat untuk kekal di sisi baik pihak berkuasa. Langkah awal dalam hal ini ialah keputusan pihak pengurusan Wynn Macau Ltd untuk mengambil potongan besar dalam gaji mereka. Pada hari Selasa, syarikat itu mendedahkan bahawa majoriti ahli pasukan pengurusan telah memutuskan untuk mengurangkan gaji mereka dan sebaliknya mengambil saham yang sama nilai dalam syarikat.

Ini penting kerana ia menandakan keyakinan pengurusan terhadap masa depan Wynn Macau sebagai sebahagian daripada ekosistem perjudian dan pelancongan wilayah pentadbiran khas. Ini adalah keputusan yang menarik dan berjalan lancar kerana Biro Hal Ehwal Buruh Macau pada masa ini melarang live hk pools pekerja atau pasukan pengurusan dibayar sepenuhnya dalam bentuk saham.

Walau bagaimanapun, pengecualian daripada peraturan itu adalah untuk menawarkan kedua-dua pembayaran tunai serta bentuk pembayaran bukan kewangan, yang dijelaskan di bawah undang-undang perjudian semasa di negara ini. Sebanyak 90% daripada pasukan pengurusan telah bersetuju dengan pengaturan baharu, menukar beberapa pembayaran tunai untuk stok dalam syarikat. Idea pemberian stok kepada pengurusan digunakan sebagai insentif untuk memberikan hasil yang lebih besar sambil menjadikan orang ramai lebih terlibat dalam syarikat juga.

Wynn Macau Jelas tentang Undang-undang dan Peraturan
Wynn Macau Ltd menyedari iklim kawal selia semasa dan cara Biro Hal Ehwal Buruh memperlakukan penggantian pembayaran tunai untuk saham, jadi syarikat macau pools itu terus berkomunikasi dengan pengawal selia yang berkaitan. Bagaimanapun, semuanya nampaknya telah diselesaikan dan Wynn Macau sedang melaraskan pilihan pembayarannya untuk mewujudkan perusahaan yang lebih berdaya tahan untuk menghadapi cabaran kawal selia dan geopolitik.